Permanente verhuur Permanente verhuur
In het Zalencentrum Gorechthuis worden voor de verhuur aangeboden enkele zaalruimten. De ruimten zijn multifunctioneel te gebruiken met gemeenschappelijk gebruik van algemene ruimten als toegang, entree, gang(en) en toiletgroepen.

Gebruik
De zaalruimten zijn uitstekend geschikt voor o.a. kantoor-/praktijkruimte maar ook voor het houden van vergaderingen en recepties. In overleg zijn ruimten op dagdeelbasis beschikbaar. Met de beheerder zijn afspraken mogelijk betreffende horecavoorzieningen variërend van koffie/thee maar ook lunches, buffetten en/of recepties.

Ligging
Het zalencentrum ligt in het dorpscentrum van Haren direct tegen de zuidkant van de stad Groningen. Het zalencentrum is uitstekend bereikbaar met auto via de A28 met ruime parkeermogelijkheden in de openbare (betaalde) parkeergarage. Openbaar vervoershaltes van bus en trein liggen bovendien op loopafstand.

Beschikbaar
Er worden zaalruimten aangeboden vanaf ca. 6 m2 tot 43 m2. De zaalruimten liggen op de begane grond en/of 1e verdieping. De ruimten zijn v.v. vloerbedekking en plafondverlichting en direct geschikt voor gebruik. De huurders op de verdieping hebben gezamenlijk toegang via een eigen buitendeur v.v. een bel. Informeer naar de actuele beschikbaarheid van de ruimten.

Voor contact over de permanente verhuur kunt u mailen met de contractueel beheerder Jan Kooi. 
terug